Radovi:

Dr. Oetker šećeri s aromama

Za Dr. Oetker smo radili jedan potpuno novi proizvod za hrvatsko tržište, kombinaciju najfinijih šećera i odabranih prirodnih aroma. Šećeri s aromama se mogu lako dodati u željeni kolač i tako naglasiti najdražu aromu u najdražem kolaču. :)

Ideja nam je bila naglasiti upravo aromu pojedinog šećera, a to smo napravili kroz fotografiju slastice koja se lako asocira s aromom i fotografijom same arome. Šećeri se međusobno razlikuju i po boji svake ambalaže, a zajednički im je pisani font i podloga koja je standardna većini Dr. Oetker ambalaža.

Dr. Oetker ambalaža za začine za tradicionalne kolače

Spasiti tradicionalne hrvatske recepte i unijeti miris bakine kuhinje u svakodnevni život bio je naputak za oblikovanje serije ambalaža za začine za tradiocionalne kolače.

Ambalaža se bazira na fotografiji ukusnih kolača u prvom planu, a pozadinom od drveta i salveta kao podložak stvaraju kućnu, toplu atmosferu te asociraju na nešto fino iz domaće kuhinje. Na poleđeni ambalaže se nalazi recept za pojedini kolač, a u vrećici idealna kombinacija začina da vam pomogne u spravljanju najboljeg kolača.

Pravljenje kolača je odjednom postalo jednostavno. :)