Radovi:

Vizuali kampanja za Jadran 3

Vizuali kampanja za Jadran tvornicu čarapa uvijek nam predstavljaju poseban izazov. Inspiraciju za vizuale dobivamo iz kolekcije za pojedinu sezonu vodeći računa da čarape uvijek dođu u prvi plan.

Vizuali kampanja za Jadran 2

Vizuali kampanja za Jadran tvornicu čarapa uvijek nam predstavljaju poseban izazov. Inspiraciju za vizuale dobivamo iz kolekcije za pojedinu sezonu vodeći računa da čarape Slotozilla offers you an amazing choice of free online video slots , sure to please any gambler. uvijek dođu u prvi plan. Ova kampanja je proizašla iz obilježavnja 80. obljetnice postojanja tvornice pa od tuda i crno bijele fotografije u pozadini vizuala koje predstavljaju dugu povijest Jadrana.

Vizuali kampanja za Jadran

Vizuali kampanja za Jadran tvornicu čarapa uvijek nam predstavljaju poseban izazov. Inspiraciju za vizuale dobivamo iz kolekcije za pojedinu sezonu vodeći He describes: &#8220Most Casinos are monitoring and following what's being stated about the subject in some manner. računa da čarape uvijek dođu u prvi plan. Uživajte u ljepoti čarapa! :)

Jadran tvornica čarapa logotip

Jadran logotip kao modna marka osmišljen je u crno bijelom kontrastu jednostavnih linija i forme. Obzirom da se pojavljuje na vizualima punim modnog kolorita, ovakav logotip idealan je za primjenu na svim vrstama materijala – od ambalaže do print kampanje.

Jadran – image vizuali proljetne kolekcije

Ovim vizualima prikazujemo proljetnu kolekciju čarapa Jadran iz zanimljive donje perspektive. Obzirom da se Jadran pojavljuje diljem Upside: love horoscope cancer have an offbeat sense of humor, often finding something humorous that others don’t. svjetskih metropola, tako se i naši modeli pojavljuju u zanimljivim koloritima gradova koje svakako morate posjetiti!

Jadran tvornica čarapa – brošura

Domaća proizvodanja svojom kvalitetom i tehnologijom stoji rame uz rame svjetskoj proizvodnji, a da bi to potvrdili oblikovali smo ovu brošuru na visokoj fashion razini. Smisao za lijepo Viktora Drage, uz izbor vrhunskih modela, odabir papira, tehnike tiska i pratećih detalja čine ovu brošuru te Jadran tvornicu čarapa pa i Hrvatsku, vrijednu predstavljanja na svjetskim sajmovima.

Jadran tvornica čarapa – kalendar

Osmisliti novogodišnji kalendar kojeg će onaj tko ga dobije sigurno sačuvati? Nimalo lak zadatak, ali ne i neizvediv. Jadran novogodišnji kalendar napravljen je od papira u obliku okvira za slike unutar kojeg se mijenjaju vizuali. Nakon upotrebljenih 12 mjeseci okvir se može koristiti i za privatnu namjenu. Modni naglasak se sugerira ne samo oblikom već i odabirom baršunastog papira.

Jadran tvornica čarapa – ekskluzivna linija čarapa

Za Jadran tvornicu čarapa osim standardnih linija ambalaža trebali smo osmisliti i ekskluzivnu liniju čarapa namjenjenu prvenstveno za izvoz.

Jadran ekskluzivna linija čarapa oblikovana je sa zadatkom da prati vizualni identitet postojećih ambalaža, ali s naglaskom na ekskluzivnost proizvoda. Primarni element u konceptu je fotografija nogu s čarapama. Čarape su snimljene s kontrastnim svjetlom u dinamičnim pozama koje su osmišljene tako da prate dizajn teksture proizvoda. Dojam ekskluziviteta dodatno se naglašava s upotrebom tamne podloge i foliotiskom.

Uvijek je zadovoljstvo raditi nešto fino za domaću proizvodnju.