Radovi:

Razvoj golf brošura

Projekt razvoja golf parka Dubrovnika odvijao se na visokoj razini predstavljanja javnosti. Naša uloga je bila oblikovati brošuru namjenjenu potencijalnim investitorima i budućim klijentima golf parka što je zahtjevalo od brošure da bude posebna po svim mjerilima. Prilikom oblikovanja brošure odlučili smo da će diferenciranost ove brošure u odnosu na druge biti u odabiru papira. Tome nam je poslužio Curious Iridescent Cryogen papir, na kojem prekrasni kolori pejzaža Dubrovnika i okolice dolaze posebno do izražaja, a sedefasti ton papira dodatno daje dubinu prostora na fotografijama te daje eleganciju i luksuz brošuri koji je nosio i sam projekt.

Jadran tvornica čarapa – brošura

Domaća proizvodanja svojom kvalitetom i tehnologijom stoji rame uz rame svjetskoj proizvodnji, a da bi to potvrdili oblikovali smo ovu brošuru na visokoj fashion razini. Smisao za lijepo Viktora Drage, uz izbor vrhunskih modela, odabir papira, tehnike tiska i pratećih detalja čine ovu brošuru te Jadran tvornicu čarapa pa i Hrvatsku, vrijednu predstavljanja na svjetskim sajmovima.

Hrvatski Telekom – BTL materijali

Već nekoliko godina radimo sve BTL materijale za T-Mobile i T-Com. Od brošura, letaka, plakata, wobblera preko sredstava direktnog marketinga do uređenja T-Centara i njihovih izloga.

Velika količina materijala HT-a unosi veliku dinamiku u našu svakodnevicu te zahtjeva brzo djelovanje u čemu smo eksperti. Unatoč strogim korporativnim stadardima u dizajnu, uvijek uspijemo oblikovati materijale koji privlače potencijalne nove korisnike. Sve to postižemo kreativnim štancama, prepoznatljivim dizajnom, zanimljivim tekstovima i to u što kraćem roku. Uvjerite se i sami.

Pounje – Katalog Plavi cvijet

Nova kolekcija Plavog cvijeta s proizvodima izrađenih od najfinijeg pamuka i svile trebali su biti i dostojno predstavljeni kroz katalog koji će prikazati taj vrhunski proizvod kupcima.

Snimanje koje je prethodilo izradi kataloga bilo je organizirano u suradnji sa stilistom Viktorom Dragom i fotografom Goranom Matijašecom, a izrodilo je uz energiju modela fenomenalne fotografije koje su kasnije uvrštene u katalog.

Osim specifičnog otvaranja kataloga, zanimljivo nam je bilo i raditi s kombinacijom smeđe i tirkizne boje, koja i nije baš svakodnevna. Kad vidite ovaj katalog sigurni smo da ćete poželjeti imati Pounje veš na sebi.

Dodatno smo radili i web stranicu po istom art direction-u. Nažalost projekt nije realiziran do kraja.