Radovi:

Kraševa slatka bajka

Najslađi posao ove godine donio nam je izradu plakata za Kraševu slatku bajku. Plakat je poziv za djecu da sudjeluju u programu koji za njih organizira Kraš u prostorima tvornice. I mi bi rado otišli u taj čokoladni dvorac, gdje čokolada teče u potocima, a slatikiša ima na pretek.

Profesionalac

Za kultnu predstavu Dušana Kovačevića koja je premijeru imala po brojnim kazalištima diljem svijeta, a napokon i u Zagrebu, radili smo image visual, brošuru, plakate. Obzirom da se mi nismo htjeli zamjeriti Profesionalcu, njegov identitet, kao što možete vidjeti iz vizuala, ostaje anoniman! Uživajte u predstavi!

Salveo – vizualni identitet

Budući da se radi o farmaceutskoj industriji čije ime sugerira zdravlje i dobar osjećaj, vizualni identitet odiše lakoćom, prirodnošću, svojevrsnom ležernošću, kakvi zdravi i trebamo biti. Uz elegantnu kombinaciju sive i tirkizne ovaj znak i logotip odiše optimizmom.

Hpekspres – Prozor

Povodom natječaja za B1 plakate radili smo plakat “Prozor” za klijenta hpekspres. Ideja je bila maksimalno iskoristiti posebnu karakteristiku medija, tako da smo napravili plakat sa zastorom koji otkriva osnovnu ideju.

Ideja je bila prikazati brzinu usluge dostave pošiljke u 24 sata kroz smjenu dan/noć. “Budite sigurni da će prvo što ugledate ujutro kada se probudite biti vaša očekivana pošiljka”.

Vrlo zanimljiva suradnja s B1 plakatima koji su nam dopustili da lijepimo zavjese po njihovim plakatima.