IDEO daje više!

Za potrebe naših klijenata, u svom dugogodišnjem iskustvu, ako su projekt ili kampanja to zahtjevali, organizirali smo evente, osmišljavali koncepte događanja, radili promocije proizvoda, pripremali klijente za sajmove, smišljali nagradne igre i konceptualne promotivne poklone. Bile su to iznimke koje su se zbog svojih učestalosti počele pretvarati u pravilo.

Želja da pružimo klijentu što više usluga na jednom mjestu dovela nas je do toga da vam s ponosom predstavljamo novi segment Ideo dizajna.

EVENTI / DOGAĐANJA
Želite da vaše korporativno događanje savršeno funkcionira, da je sve na svom mjestu, a da ste vi opušteni i posvećeni vašim gostima?! Prepustite nam se! Od odabira lokacija, koncepta uređenja i zabave, scenografije te promotivnih poklona, vaša briga postaje naša!

PROMOCIJE
Imate novi proizvod ili uslugu koju želite predstaviti ili jednostavno želite uhvatiti kupca direktno na mjestu kupovine? Mi vam možemo pomoći u tome! Bilo da se radi o maloprodajnom mjestu, trgovačkom centru ili javnom prostoru, napravit ćemo vas zanimljivim, primamljivim i poželjnim.

SAJMOVI / ŠTANDOVI
Istaknuti se u moru izlagača, nama nikada nije bio problem. Dopustite da vaš štand bude najuočljiviji i najzanimljiviji i privucite što više zainteresiranih kupaca.