AmbalažaPlidenta

Prirodno nam je brinuti o vama!

Upravo iz tog razloga Plidenta je uzela najbolje iz hrvatske flore i u svojim R&D laboratorijima napravila za svoje korisnike četiri nove paste sa 100% prirodnim ekstraktima. Projektni zadatak koji je bio stavljen pred nas uključivao je razradu kreativnog koncepta, slogana te dizajn serije ambalaža za 4 paste: Protective, Sensitive, Antiplaque i Whitening.
Kreativni koncept zamišljen je s potpunim odmakom od glavnog kolorita zubnih pasti – bijele boje i predstavljen je na prirodnoj natron podlozi koja već na prvi pogled asocira na prirodnost proizvoda, a dodatnu “bio” poruku šaljemo prikazom zelenih ljekovitih biljaka koje su stavljene u prvi plan.
Svakoj pasti dodjeljena je zaštitna boja koja je povezana s pojedinim sastojkom pripadajuće paste. Paletu boja svih pasti karakterizira ujednačenost u intenzitetu. Obzirom da su ovo potpuno drugačije paste na tržištu predstavili smo ih putem PR aktivnosti i promotivnih paketa kojii su, osim pasti, sadržavali uzorke ljekovitih biljaka svake pojedine paste uz šaljive dvosmislene poruke uz svaku pastu kao npr. Tu sam … kad ne miriše na dobro, Tu sam … kad želiš staviti osmijeh u prvi plan, Tu sam … kad ti se nakupi svega, Tu sam … za čisti obraz.
Plidenta Bio paste prepoznate su i od strane potrošača kao Odabrani proizvod godine.

Prirodno nam je brinuti o vama!
Prirodno nam je brinuti o vama!
Prirodno nam je brinuti o vama!
Prirodno nam je brinuti o vama!

Stay in touch

Cernička 24, Zagreb, Croatia
T +385 1 3014 302
ideo@ideo.hr

© 2020 Ideo.hr All rights reserved.