AmbalažaPlidenta

Plidenta Healthcare

Iz Plidentinog laboratorija stigle su nam specijalne zubne paste Plidenta Healthcare koje sadrže klinički dokazane sastojke, koji se koriste u terapeutske svrhe protiv najčešćih stanja i indikacija zubi i desni poput hiperosjetljivosti zubi, parodontitisa, karijesa, halitoze i sl. Za zadatak smo dobili osmisliti liniju ambalaža pasti za zube koje su trebale ukazati na njihov medicinski karakter višeg cjenovnog ranga.
Obzirom na jednostavnost imena i na njihovo ciljanje “u sridu” Sensitiv, Parodont, FreshMed, TotalMed i 15Sekundi, odlučili smo naziv paste staviti u prvi plan. Pakiranje je izvedeno u bijeloj boji koja ukazuje na premium medicinski proizvod, a predimenzionirani naziv u šarenim bojama jasno stavlja u fokus benefite paste te ukazuje na svrhu proizvoda i potiče kupca da odmah posegne za pastom koja je baš njemu ili njoj potrebna.

Nadogradnja linije Healthcare pasti je došla kasnije s novom pastom naziva FullWhite. Obzirom na naziv ove paste, preokrenuli smo prijašnji koncept i naziv stavili u bijelu boju, a ostatak pakiranja u karakterističnu zaštitnu boju za ovu pastu.

Plidenta Healthcare
Plidenta Healthcare
Plidenta Healthcare
Plidenta Healthcare
Plidenta Healthcare

Stay in touch

Cernička 24, Zagreb, Croatia
T +385 1 3014 302
ideo@ideo.hr

© 2020 Ideo.hr All rights reserved.