BrandingKlijent

Preokret branding

Ekipa iz Preokreta su volonteri, ali u svom profesionalnom životu oni su financijski stručnjaci koji su odlučili svoje slobodno vrijeme posvetiti svim marginaliziranim skupinama koji imaju problema s financijskom pismenošću i financijskim osamostaljivanjem.
Od njih smo dobili zadatak kreirati jedan potpuno novi brand u sklopu kojeg smo trebali osmisliti ime, slogan, vizualni identitet i popratne promotivne materijale.
Do ideje za ime Preokret smo došli na način jer smo htjeli jednu snažnu riječ koja odmah na prvu jasno potiče na akciju. Obzirom da korisnici usluga Preokreta zapravo moraju napraviti jedan osobni preokret da bi krenuli dalje tj. malu revoluciju, promjenu smjera koja će im u budućnosti olakšati život i odvesti ih na pravi put, ime nam se logično ukazalo. Riječ Preokret ima pozitivnu konotaciju i unutar sebe sadrži i riječ pokret. Pokret kojim oni odlučuju o odlukama vezanim za preobrazbu vlastitog života. Iz toga nam je proizašao i slogan Plan za život u plusu, naravno u financijskom plusu. Nastavno na slogan razvili smo i kreativni koncept koji je baziran na simbolima za osnovne matematičke operacije (plus, minus, množenje, dijeljenje).

Preokret branding
Preokret branding
Preokret branding
Preokret branding
Preokret branding
Preokret branding

Stay in touch

Cernička 24, Zagreb, Croatia
T +385 1 3014 302
ideo@ideo.hr

© 2020 Ideo.hr All rights reserved.