AmbalažaDukat d.d.

I love Kefir – moderna tradicija

Kefir, jedan od najzdravijih mliječnih napitaka, osvježavajući, pjenušave teksture. Uobičajen je među starijom populacijom, svjesnoj njegove važnosti u očuvanju zdravlja. Kefir slovi kao podrška vitalnosti, a znaju ga nazivati i eliksirom života. Dukatov kefir je napitak vrhunske kvalitete. Priprema se na specifičan tradicionalni način pomoću kefirnih zrnaca.
Dukat je osmislio nove originalne formulacije kefira blagog i osvježavajućeg okusa, namjenjenih mlađoj populaciji. Mlađe generacije nisu toliko upoznate s blagodatima kefira i oprezni su prema reskom okusu.
Zadatak je bio približiti kefir i zdravu naviku mlađoj populaciji sinergijom nove lagane recepture proizvoda sa svježim mladenačkim dizajnom. Također cilj je zadržati postojeće potrošače tradicionalne recepture kefira, ali na način da se tradicionalni i novi mladenački proizvodi objedine.
Naziv proizvoda je sada postao I love kefir umjesto Kefir, koji na nježan i emotivan način prenosi poruku svim generacijama. Naglašen je čistom pozadinom, tipografijom i simbolom srca.
Kako bi izdvojili brand od konkurencije osmišljen je svježi kolor kod koji korespondira s okusom poput nježne žute, roze, zelene i plave nijanse, a sam dizajn jako dobro funkcionira na polici unutar kategorije.
Kombinacijom svega opravdali smo status snažnog Dukat branda, a najvažnije dobru komunikaciju ambalaže prema krajnjim kupcima.


Stay in touch

Cernička 24, Zagreb, Croatia
T +385 1 3014 302
ideo@ideo.hr

© 2020 Ideo.hr All rights reserved.