AmbalažaPlidenta

Plidenta White Dent

Linija proizvoda Plidenta Whitedent nastala je kao odgovor na najnovije trendove i veliku potražnju kupaca za pastama koje izbjeljuju zube, posebice među mlađom populacijom.
Projektni zadatak je bio osmsliti dizajn ambalaže serije proizvoda te kreativni komunikacijski koncept prilagođen ciljnoj skupini.
Linija Whitedent pasti sastoji se od 3 vrste: Instant, Repair i Total White koje svojim imenima jasno aludiraju glavne funkcije: brzo izbjeljivanje, obnovu i zaštitu te cjelokupnu zaštitu tijekom dana. Inspiraciju za kolor kod ovih ambalaža dobili smo iz boje samog proizvoda koji se nalazi u pojedinom pakiranju. Tako je boja paste za zube u plavom pakiranju plava, u crvenom crvena i u žutom žuta.
Karakterističan rukopis pastom iz koncepta Plidente nastavio se i na ova pakiranja kroz dodjelu simbola svakoj pasti te dodatnim karakterom kroz emotikone različitim oblicima osmjeha koji nas vežu uz temu #zasavršenosmijeh. Obla tipografija prirodno se nametnula kao logičan izbor za prikaz teksta.
Osim ambalaže koncept se nastavio i na sredstva unapređenja prodaje te kroz objave na društvenim mrežama.


Stay in touch

Cernička 24, Zagreb, Croatia
T +385 1 3014 302
ideo@ideo.hr

© 2020 Ideo.hr All rights reserved.