AmbalažaNacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva

Potencijali zajednica

Programom “Potencijali zajednica”, Europska zaklada za filantropiju i društveni razvoj i Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva žele potaknuti zajednice da svoje znanje i mogućnosti pretvore u potencijale moderne Hrvatske.
Naš zadatak bio je prikazati što čini potencijal i posebnost svake županije, na jedan drugačiji način. Inspirirani bogatstvima Hrvatske, odlučili smo napraviti jedinstveni paket pralina, gdje svaka pralina ima okus povezan s pojedinom županijom. Naša domovina je prepuna različitosti, a u svakoj županiji pronašli smo najzastupljeniji okus te ga prelili u ukusnu pralinu.

Kod grafičkog oblikovanja koristili smo se jednostavnim grafizmom ploha, oblika i linija uz neizostavne kockice kako bi na moderan, a opet korporativan Zakladi svojstven način prikazali bogatu tradiciju. Okuse smo stilizirali jednostavnim linijskim ilustracijama.
Praline su originalni Hrvatski proizvod. Međutim, nisu samo fine i ugodne oku, već svaka ima svoje podrijetlo koje je autohtono za svaku regiju. Od Istarskih maslina do međimurskog meda, nama se teško odlučiti za najdražu. Koja je vaša?


Stay in touch

Cernička 24, Zagreb, Croatia
T +385 1 3014 302
ideo@ideo.hr

© 2020 Ideo.hr All rights reserved.