BrandingSalveo

Space2C branding

Space2C je iznimno zanimjiv projekt kojeg smo radili za našeg dragog klijenta Salveo. Salveo je farmaceutska tvrtka koja posluje poštivajući najviše standarde kvalitete i stručnosti. U svom pristupu prema biznisu orijentirana je prema budućnosti i inovativna u svojim vizijama. Brand Space2C predstavlja prostor koji pruža dodatnu vrijednost njihovim partnerima i kupcima za poslovni rast i bolju budućnost kroz dobro osmišljen program i usluge koje nudi.
Kod postavljanja brandinga Space2C zadatak je bio usmjeren modernoj priči, priči koja u svojoj jednostavnosti prikazuje bogatstvo kreativnosti i sadržaja. Priči koja svakim novim pogledom donosi nove uvide i usmjerava u zajedničko kreiranje za napredak.
Kreirali smo moderan, futuristički brand koji ima naglasak na beskonačan prostor unutar kojeg se stvaraju mogućnosti stalnog rasta, širenja vidika i neprekidnog povezivanja za što uspješnije poslovanje i bolju budućnost. Branding je postavljen kroz kontrast bjeline i skladnih nijansi boja te eleganciju tipografije. Svoje vizionarske usluge Space2C prezentira u posebno kreiranoj i zapakiranoj originalnoj brošuri. Svojom kutijom, štancom, francuskim načinom uveza slojevito priča priču o prostoru, vidicima te povezanosti cijelog sustava od same ideje do budućnosti.


Stay in touch

Cernička 24, Zagreb, Croatia
T +385 1 3014 302
ideo@ideo.hr

© 2020 Ideo.hr All rights reserved.